Monipuolinen työnkuva, runsaasti vastuuta ja paljon joustavuutta!

Haluatko työskennellä kansainvälisessä yrityksessä, jossa sinulla on monipuolinen työnkuva, runsaasti vastuuta ja hyvät mahdollisuudet henkilökohtaiseen kehittymiseen? Siinä tapauksessa Empower oikea paikka sinulle.

Valmistuttuaan Desirée Moberg etsi aktiivisesti projektijohdon työpaikkoja. Rakennustekniikkaan suuntautuneena diplomi-insinöörinä Desiréen mielessä oli ensisijaisesti rakennusala, mutta kun häneltä kysyttiin kiinnostusta tietoliikennealan suunnittelijan tehtävään, hän tarttui tilaisuuteen.

Miten päädyit töihin juuri Empowerille?
– Empowerilla on kuuden kuukauden kehitysohjelma suunnittelijoille. Rekrytoija kysyi, olisinko kiinnostunut tehtävästä, sillä hänen mielestään se sopi profiiliini. Päätin aloittaa täällä, ja olen siitä nyt iloinen, sillä viihdyn todella hyvin!

Mitä suunnittelijan tehtävääsi kuuluu?
– Suunnittelen uusia kuitualueita sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Teen läheistä yhteistyötä tilaajien, urakoitsijoiden ja toimittajien kanssa. Tietyt päivät vietän kentällä arvioimassa todellisen tilanteen ennen töiden aloittamista. Muutoin olen toimistolla, jossa laadin piirustuksia, tilaan materiaaleja, teen kustannuslaskentaa sekä neuvottelen maanrakennukseen ja tekniikkaan liittyvien töiden toteutuksesta. Yhteistä työtehtävilleni on, että pidän monta palloa ilmassa samanaikaisesti. Tämä sopii hyvin, sillä pidän monipuolisista työnkuvasta, vastuusta ja joustavuudesta.

Mistä ominaisuuksista on ol ut hyötyä urallasi?
– Olen järjestelmällinen ja pidän siitä, että asiat ovat järjestyksessä ja mallillaan. Suunnittelijan tehtävässä on hyötyä siitä, että haluan hoitaa työni hyvin sekä kysyä kysymyksiä. Olen nyt työskennellyt Empowerilla neljän kuukauden ajan ja koen, että uskallan hyvin kysyä ja esittää omia ideoitani.

Mikä saa sinut ylpeäksi työnantajastasi?
– Ruotsin hallitus on asettanut tavoitteeksi, että vähintään 90 prosentilla Ruotsin kotitalouksista ja yrityksistä on oltava vähintään 100 Mbit/s:n laajakaista ennen vuotta 2020. Kuitu on tulevaisuuden ala, ja olen ylpeä siitä, että saan olla mukana Empowerilla rakentamassa ruotsalaista infrastruktuuria! Empower on reilu työnantaja, jonka palveluksessa on paljon erilaisia ihmisiä ja runsaasti osaamista. Lisäksi tunnelma toimistolla on mainio.